Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Економіка і організація управління
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
№ 3(35) (2019)
№ 3(35) (2019)
DOI:
https://doi.org/10.31558/2307-2318.2019.3
Опубліковано:
2020-01-29
Інформація про журнал
Титул і зміст журнала.
© Донецький національний університет імені Василя Стуса, 2019
PDF
Макет журнала в повному форматі.
© Донецький національний університет імені Василя Стуса, 2019
PDF
Статті
Сертифікація імпортної продукції як метод нетарифного регулювання зовнішньої торгівлі в Республіці Білорусь.
E. Dudko, S. Savenko
6-17
PDF (Русский)
Інвестиційне забезпечення процесів технічного оновлення виробництва: зарубіжний досвід та Україна.
L. Sytnyk
18-29
PDF
Економічний зміст заборгованості перед постачальниками та підрядниками в рамках прийняття управлінських рішень.
I.G. Hevlych, A.V. Babii
30-38
PDF
Вплив фінансової глобалізації на формування фінансової архітектури.
M.O. Zhytar, O.A. Sosnovska
39-50
PDF
Удосконалення нагляду за діяльністю проблемних банків.
V. Volkova, S. Ispaniuk
51-58
PDF
Теоретичні аспекти демографічної стійкості.
S. Kozlovskyi, A. Nepytaliuk
59-69
PDF
Регіональні особливості комерціалізації проектів інтелектуального підприємництва.
L. Pankova
70-81
PDF
Духовно-релігійні чинники економічної поведінки українського соціуму.
О. Fominа, L. Prodanova
82-91
PDF
Мотиваційна стратегія як провідна детермінанта оптимізації управління персоналом.
I. Sivitskaya, A. Sinichenko
92-100
PDF
Принципи управління маркетинговим потенціалом закладів вищої освіти.
I. Banzeliuk
101-110
PDF
Сучасні технології управління персоналом.
N. Hutsulyak
111-118
PDF
Можливості цифрової економіки та аналітики даних для підприємців України.
N. Burkina
119-126
PDF (English)
Управління кредитними ризиками.
N. Volkova, A. Zolotar
127-139
PDF (English)
Шляхи збільшення привабливості України як туристичного напрямку.
O. Doronina, N. Kolos
140-145
PDF
Управління фуд костом у ресторанному бізнесі.
V. Lymar, O. Gumeniuk
146-154
PDF (English)
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
Мова
English
Українська